Ste­vi­ge ome­let met mi­ni­k­riel­tjes

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote koekenpan boter verhitten en krieltjes ca. 2 minuten bakken. Groentemix door krieltjes scheppen en ca. 3 minuten meebakken. Ham door groente scheppen. Eieren loskloppen met zout en peper. Eieren over groente schenken en omelet afgedekt in ca. 20 minuten gaar laten worden. Laatste 5 minuten deksel van pan halen en kaas over omelet strooien. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Dressing door komkommerplakjes scheppen. Omelet serveren met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.