Bo­ter­koek met abri­ko­zen en wal­no­ten

  • nagerecht
  • 10 stuks
  • 360 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 10 stuks
3 60

Ingrediënten

Keukenspullen
  • boterkoekvorm (doorsnede 24 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. In beslagkom boter met twee messen in dobbelsteentjes snijden. Boterkoekmix en 2/3 van ei door boter mengen. Deeg in vorm drukken en bestrijken met rest van ei. Walnoten grof hakken. Abrikozen fijnsnijden. Noten en abrikozen in deeg drukken. Koek in ca. 25 minuten goudbruin bakken en in vorm laten afkoelen. Bestrooien met poedersuiker.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.