Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Wit­lof­scho­tel met mang­ochut­ney

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 690 kcal voedingswaarden
    • 20 min bereiden
    • 20 min wachten
(498)waardeer
Een lekker hollands recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, witlof, aardappelpuree voor ovenschotels, half-om-halfgehakt, kerriepoeder, mangochutney en gemalen oude kaas Hollands hoofdgerecht 4 personen 690 kcal
4 498

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 °C. Witlof schoonmaken en struikjes in de lengte halveren. Witlof ca. 5 minuten koken, afgieten en laten uitlekken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan met antiaanbaklaag gehakt rul bakken. Op smaak brengen met kerrie, zout en peper. Witlof in ovenschaal leggen. Achtereenvolgens mangochutney, gehakt en puree erover verdelen. Kaas erover strooien. Schotel in midden van oven ca. 20 minuten bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 690 kcal
  • Eiwit 34 g
  • Vet 36 g
  • Koolhydraten 58 g
Tags