In­di­a­se kip­pen­bou­ten uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 845 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (inhoud 2 1/2 liter), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Kip bestrooien met zout en peper. Prei schoonmaken, in stukken snijden en ca. 5 minuten koken. In koekenpan boter verhitten en kip ca. 5 minuten rondom aanbraden. Kip in ovenschaal leggen en bedruipen met 4 eetlepels braadvet. Prei rondom kip leggen en kerriesaus erover schenken. In midden van oven in ca. 35 minuten gaarbraden. Laatste 6 minuten naanbrood erbij verwarmen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 845 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 97 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.