Tar­taar­steak met po­faard­ap­pels

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
2 4

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoonboenen, met vork inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in 4-6 min. gaarpoffen (afhankelijk van vorm en formaat). Aardappels halverwege omdraaien. Met vork slagroom en kaas tot smeuïge crème mengen. Intussen in koekenpan 2 el olie verhitten en tartaarsteaks in 3-4 min. per kant bruin en gaarbakken. Tomaat en ui over twee borden verdelen en besprenkelen met azijn en rest van olie. Aardappels ernaast leggen, aan bovenzijde insnijden en vullen met kaascrème. Tartaar ernaast leggen en bestrooien met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.