Deng­deng pe­dis - pit­tig rund­vlees

  • bijgerecht
  • 6 personen
  • 130 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch bijgerecht 6 personen
3 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vlees mengen met 1 el olie, ketjap en veel zwarte peper en 1 uur marineren. In wok 2 el olie verhitten en sjalotten 3-4 min. fruiten. Sjalot op bord scheppen. In bakvet met rest van olie vlees al omscheppend bruinbakken. Sjalotten toevoegen en gerecht op smaak brengen met limoensap, basterdsuiker en ketjap. Bestrooien met peperreepjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.