Ren­dang itik - ren­dang met eend

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indonesisch 6 personen
4 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Van eendenborst vetlaag verwijderen en vlees in blokjes snijden. In braadpan sjalot 2 min. in olie fruiten. Vlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Kokosmelk, 150 ml water en boemboe voor rendang erdoor roeren. Vlees met deksel schuin op pan in 20 min. zachtjes gaarstoven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.