Wild­bouil­lon met truf­fel­olie en mi­hoen

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 2 personen
4 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan wildfond met 200 ml water aan de kook brengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Mihoen ca. 4 min. in soep laten wellen. Soep over twee diepe borden verdelen en bestrooien met selderij. Soep besprenkelen met citroensap en truffelolie.

Tip:

In plaats van wildfond kan ook gevogeltefond gebruikt worden, of een pittige kruidenbouillon voor een vegetarische variant.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.