Ra­dijs met hum­mus en se­sam­zaad

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan voorgerecht 2 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge koekenpan sesamzaad kort roosteren, afblussen met sojasaus en overdoen in schaaltje. Houmous in kommetje scheppen. Worteltjes en blad (steelaanzet laten zitten) van radijs snijden. Radijs wassen en op schaal leggen. Aan tafel radijs dippen in houmous en dan door sesamzaad wentelen.

Tip:

De dip is in plaats van met radijs ook lekker met gekookte bospeentjes of gestoomde sperziebonen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.