Licht­ge­bon­den vis­soep met ri­vier­kreef­tjes

(189)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans voorgerecht 4 personen
3 189

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met dikke bodem knoflook 1 min. fruiten in olie. Wijn en visbouillon toevoegen en 3 min. zachtjes laten koken. Slagroom en rivierkreeftjes door soep roeren en nog 2 min. meewarmen. Soep met zout en chilipeper op smaak brengen en over vier kommen verdelen.

Tip:

De soep wordt extra bijzonder met een garnering van zeekraal en rucolakers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.