Sa­la­de met ge­rook­te kip en porto­bel­lo

(141)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 stuks
3 141

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Portobello's schoonvegen, steeltje afbreken en hoed in dikke repen snijden. In koekenpan bosuitjes 2 min. in 2 el olie fruiten. Portobello toevoegen en al omscheppend 3-4 min. bakken. Laatste min. knoflook meebakken. Geheel op smaak brengen met zout en peper. Pan van vuur nemen en paddestoelen even laten afkoelen. In kommetje dressing kloppen van azijn, rest van olie, zout en peper. Amandelen grof hakken. Sla over vier borden verdelen, kipfilet en portobello erop leggen. Salade besprenkelen met dressing en garneren met geroosterde amandelen.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.