Tar­ly met snel­le ker­rie­saus

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Gehakt in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika ca. 3 minuten bakken. Gehakt, saus en ananas toevoegen en saus ca. 5 minuten laten sudderen. Sla schoonmaken, wassen en bladeren in stukken scheuren. Sla mengen met dressing. Tarly serveren met saus en sla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.