Pak­ket­jes met Chi­ne­se vis­vul­ling

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 785 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
4 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Kabeljauw in stukjes snijden en mengen met 3 eetlepels sojasaus. In wok olie verhitten. Vis ca. 2 minuten bakken. Vis uit wok scheppen. In achtergebleven olie roerbakgroente ca. 3 minuten bakken. Vis van vuur af door groente scheppen. Bladerdeegplakjes iets uitrollen (tot ca. 15 x 15 cm) op met bloem bestoven aanrecht. Telkens schep vis-groentemengsel op schuimspaan laten uitlekken en in midden van deegplakje scheppen. Deeg om vulling vouwen en pakketjes in midden van oven in ca. 20 minuten bruin en gaar bakken. Sausje roeren van chilisaus en rest van sojasaus. Lekker met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 51 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.