Ca­ke met vers fruit

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sinaasappel dik schillen, zodat alle wit verwijderd is. Partjes sinaasappel tussen vliesjes uitsnijden. Peer schillen, klokhuis verwijderen en peer in stukjes snijden. Plakken cake elk op bord leggen. Cake besmeren met marmelade. Fruit erover verdelen. Garneren met toef slagroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.