Ita­li­aan­se bol met to­nijn­sa­la­de

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maïs laten uitlekken. Sla schoonmaken, vier mooie bladeren apart houden en rest in reepjes snijden. Helft van olijven in plakjes snijden en rest snipperen. In kom helft van mayonaise, gesnipperde olijven, kappertjes, zout en peper goed mengen. Maïs en tonijn erdoor scheppen en salade in 4 porties verdelen. Bollen halveren en besmeren met rest van mayonaise. Bollen beleggen met blaadje sla, portie tonijnsalade en plakjes olijven. Rest van sla mengen met dressing. Bollen serveren met ijsbergsalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.