Tar­taartjes met fris­se bies­look­saus

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden. Peterselie fijnknippen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. In pan 500 ml water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en pureepoeder al roerend in water strooien. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet oesterzwammen ca. 3 minuten bakken. Saus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Peterselie door puree roeren. Tartaartjes op vier borden leggen. Oesterzwammen, saus, broccoli en puree over borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.