Pas­ta met pad­den­stoe­len­saus

Door de saus gaat wat witte wijn. Goed voor een extra boost.

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Door de saus gaat wat witte wijn. Goed voor een extra boost. 4 personen
2 49

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kalkoen in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de kalkoen in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg de champignons en roerbakgroente toe en bak al omscheppend ca. 2 min. Breng op smaak met de kruiden, peper en zout.
  2. Laat de pasta uitlekken in een vergiet. Verwarm in een (pasta)pan de saus met de wijn. Schep de pasta erdoor en laat door en door warm worden. Verdeel de pasta en het groente-kalkoenmengsel over vier borden.
video

Vlees bra­den

Instructievideo - 01:13 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 445 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 38-39

Pasta met paddenstoelensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met pad­den­stoe­len­saus

1
1
  • 400 g pipe rigate

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 400 g kalkoenfilets
  • 250 g champignons

Snijd de kalkoen in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes.

3
3
  • 5 el olijfolie

Verhit de olie in een braadpan en bak de kalkoen in ca. 5 min. rondom bruin.

Vlees braden

Instructievideo

01:13 min.

4
4
  • 400 g Italiaanse groentemix
  • 1 el gedroogde Italiaanse kruiden

Voeg de champignons en roerbakgroente toe en bak al omscheppend ca. 2 min. Breng op smaak met de kruiden, peper en zout.

5
5
  • 300 g pastasaus met paddenstoelen
  • 4 el droge witte wijn

Laat de pasta uitlekken in een vergiet. Verwarm in een (pasta)pan de saus met de wijn.

6
6

Schep de pasta erdoor en laat door en door warm worden. Verdeel de pasta en het groente-kalkoenmengsel over vier borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.