10 mi­nu­ten stamp­pot

De truc: alles is kant-en-klaar of bijna klaar, je hoeft alleen nog maar te mengen.

(165)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht De truc: alles is kant-en-klaar of bijna klaar, je hoeft alleen nog maar te mengen. 4 personen
2 165

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk en boter. Snijd de ham in reepjes. Schep de andijvie, peen, ham en mosterd door de puree en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.

video

Pu­ree ma­ken

Kookles - 03:22 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 1.620 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 36-37

10 minuten stamppot

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

10 mi­nu­ten stamp­pot

1
1
  • 270 g aardappelpuree voor stamppot
  • 600 ml melk
  • 1 el boter

Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk en boter.

Puree maken

Instructievideo

03:22 min.

2
2
  • 300 g ham

Snijd de ham in reepjes.

3
3
  • 400 g andijvie
  • 150 g peen julienne
  • 2 el mosterd

Schep de andijvie, peen, ham en mosterd door de puree en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.