Ti­la­pia met groe­ne cur­ry­saus

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
4 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tilapia bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Tilapiafilet in ca. 6 minuten gaarbakken, halverwege keren. Currypasta losroeren met crème fraîche en samen in steelpan verwarmen. Op smaak brengen met zout. Rijst afgieten. In hapjespan of wok rest van boter verhitten. Ui en courgette ca. 4 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen. Rijst serveren met tilapia en currysaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.