Kar­bo­na­des met knof­look­room­saus

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Aardappels in ca. 7 minuten gaarkoken. Tomaten in reepjes snijden. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Roomkaas en crème fraîche door bakvet tot gladde saus roeren. Tomaten door sperziebonen scheppen. Karbonades serveren met saus, sperziebonen en aardappels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 51 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.