Wal­no­te­nijs met ap­pel­com­po­te

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appelcompote in pan ca. 1 minuut zachtjes verwarmen tot lauwwarm. IJs verdelen over vier ijscoupes. Appelcompote erover schenken. Bestrooien met kaneel en garneren met walnoten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.