Kip te­riy­a­ki

(61)waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Kip met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten. Paprika's en oesterzwammen schoonmaken en in repen snijden. Eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Kipfilethaasjes met marinade ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika en oesterzwam ca. 5 minuten meebakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Kipmengsel op smaak brengen met rest van marinade, zout en peper. Mie en kip teriyaki over vier borden verdelen. Garneren met bosui.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 34-35

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.