Kip te­riy­a­ki

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Kip met 4 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten rusten. Paprika's en oesterzwammen schoonmaken en in repen snijden. Eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Kipfilethaasjes met marinade ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika en oesterzwam ca. 5 minuten meebakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Kipmengsel op smaak brengen met rest van marinade, zout en peper. Mie en kip teriyaki over vier borden verdelen. Garneren met bosui.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.