Ge­bak­ken zalm met wit­te-wijn­saus

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm bestrooien met zout en peper. Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken. Helft van dille fijnknippen. Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak. Sla over vier bordjes verdelen. Zalm op sla leggen. Saus erover scheppen. Garneren met takje dille. Serveren met pan tostada.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.