Groen­te­ri­sot­to met kal­koen­schnit­zel

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan 1 el boter verhitten en paprika en courgette 2 min. roerbakken. Risotto erdoor scheppen, 500 ml water toevoegen en zonder deksel aan de kook brengen. Risotto in ca. 8 min. zachtjes gaarkoken. Kalkoenschnitzels in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, zout en peper. In koekenpan rest van boter verhitten en vlees op matig vuur in 5 min. bruinbakken. Langs rand van pan wijn erbij schenken en vlees nog 3 min. zachtjes laten sudderen. Risotto in twee diepe borden scheppen en vleesreepjes met jus erover scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.