Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Slip­tong uit Oos­ten­de

(38)waardeer
Een lekker wereldkeuken recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, sliptongetjes, visfond, witte wijn, tijm, laurierblaadjes, koksroom, gekookte mosselen, Hollandse garnalen, koude boter en peterselie Wereldkeuken hoofdgerecht 4 personen 305 kcal
3 38

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • ovenschaal

Bereiden

Oven voorverwarmen op 175 °C. Sliptong naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Visfond en wijn erover schenken, tijm en laurier toevoegen. Schaal met aluminiumfolie afdekken en vis in ca. 15 min. in oven gaar laten worden. Viskookvocht uit schaal in steelpan schenken, laurier verwijderen. Vis onder folie warmhouden. Kookvocht en koksroom op hoog vuur 1 min. inkoken. Mosselen, garnalen, boter en peterselie door saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Saus in warme sauskom bij vis serveren. Lekker met aardappelpuree en snijbonen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 305 kcal
  • Eiwit 37 g
  • Vet 15 g
  • Koolhydraten 2 g
Tags