Over­blijf ome­let

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
2 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breek de eieren boven een kom. Doe de omeletmix en 3 el water erbij. Roer alles even los met een vork of garde. Laat het eimengsel 3 min. staan.
  2. Neem een grote koekenpan en smelt hierin de boter. Bak de hamreepjes ongeveer 3 minuten. Daarna bak je de tuinerwtjes 1 min. met de hamreepjes mee.
  3. Giet nu het eimengsel er voorzichtig over. Zorg dat het de bodem van de hele koekenpan bedekt. Bak de omelet nu op laag vuur in ca. 10 min. gaar en bruin, leg na 5 min. een deksel op de pan.
  4. Snij de broodjes open. Snij de omelet in 4 stukken en verdeel die over de broodjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.