Pro­ven­çaal­se pas­ta

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Bleekselderij en courgette schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan ui en bleekselderij ca. 3 minuten in olie fruiten. Vlees toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Courgette toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Tomaten met sap door gerecht mengen en aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 5 minuten laten pruttelen. Saus op smaak brengen met zout en peper en mengen met macaroni. Garneren met olijven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.