Ro­mi­ge ha­ring-pas­ta­sa­la­de

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing en afspoelen met koud water. Broccoli ca. 3 minuten koken en afspoelen met koud water. Haring fijnsnijden. In grote schaal haring en saus mengen met pasta en groente. Salade op smaak brengen met zout en peper. Bieslook fijnknippen. Salade over vier borden verdelen en bestrooien met bieslook.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.