Ham­lap­jes met tzat­zi­ki­sa­la­de

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Vlees in dobbelstenen snijden en bestrooien met zout en peper. In braadpan ui in olie ca. 2 minuten fruiten. Vlees toevoegen en in ca. 5 minuten rondom bruinbakken. Tomaten en oregano toevoegen en vlees afgedekt in ca. 10 minuten gaarstoven, af en toe roeren. Komkommer schillen, in plakjes snijden en mengen met tzatzikisalade. Vlees serveren met rijst en tzatzikisalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.