Zalm uit de oven met ven­kel­sa­la­de

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ovenschaal invetten. Zalmfilet bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap. Zalm omwikkelen met ham. Zalmpakketjes in ovenschaal leggen en in midden van oven in ca. 12 minuten gaarbakken. In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Venkel schoonmaken en met kaasschaaf in dunne plakjes snijden. Sla mengen met venkel en dressing. Zalm serveren met krieltjes en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.