Ham­bur­gers met ge­pof­te aard­ap­pe­len

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Barbecue opstoken. Aardappels wassen, inprikken met satéprikker of vork en ca. 15 minuten koken. Appels schillen, in stukjes snijden en door coleslaw scheppen. Aardappels afgieten, in aluminiumfolie wikkelen en op barbecue leggen. Hamburgers in ca. 8 minuten op barbecue gaarbakken. IJsbergsla wassen en over vier borden verdelen. In midden van elk blad coleslaw scheppen. Sausje roeren van mayonaise en kwark en op smaak brengen met zout en peper. Hamburgers en aardappels op borden leggen en serveren met sausje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 930 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 65 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.