Ge­bak­ken aard­ap­pels met wit­te kaas en olij­ven

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten bruinbakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en burgers volgens gebruiksaanwijzing bakken. Olijven laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla en tomaten mengen met dressing. Olijven en kaasblokjes bij aardappels in pan doen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Gebakken aardappels serveren met salade en burgers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.