IJs met war­me per­zi­ken en ho­ning­saus

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden. Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken. Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken. Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen. IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.