Ka­bel­jauw met ro­mi­ge ker­rie­saus

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ovenschaal invetten. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kabeljauw in vier stukken verdelen, in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Kruiden over kabeljauw strooien. Boter in stukjes erover verdelen en kabeljauw in midden van oven in ca. 15 minuten gaar laten worden. Broccoli schoonmaken en in ca. 8 minuten gaarkoken. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden met melk. Kabeljauw op vier borden leggen en serveren met rijst en broccoli. Saus over vis schenken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.