Ta­gli­a­tel­le met ge­roos­ter­de to­maat­jes

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes wassen, halveren, in ovenschaal leggen en besprenkelen met 3 eetlepels kruidenolie. Tomaatjes in ca. 5 minuten gaar roosteren onder grill. Intussen noten grof hakken. Tagliatelle mengen met rest van olie, tomaatjes, rucola en noten. Aan tafel bestrooien met kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.