Yog­hurt-spi­na­zie­soep

(102)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 102

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In (soep)pan ui in olie 3 min. fruiten. Spinazie toevoegen en onder voortdurend omscheppen in 3 min. laten slinken. Rijst en komijn door spinazie scheppen, hete bouillon erbij schenken. Soep ca. 8 min. koken, tot rijst gaar is. Naanbroden (in stukken) in broodrooster roosteren. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper. Pan van vuur nemen en yoghurt door spinaziesoep roeren. Soep over vier grote kommen verdelen, serveren met naanbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.