Kool­vis in si­naas­ap­pel-mos­terd­saus

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 2 el olie verhitten en bevroren vis op matig vuur in 12-15 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren. In kom dressing roeren van driekwart van sinaasappelsap, 2 el olie, zout en peper. Wortelreepjes erdoor mengen. Vis uit pan nemen en bestrooien met zout en peper. Mosterd door bakvet roeren. Room en rest van sinaasappelsap toevoegen en saus iets laten inkoken. Vis, rijst en wortelsalade over vier borden verdelen. Saus over vis schenken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.