Groen­te-rijst­scho­tel met cas­hew­no­ten

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan of wok prei 5 min. fruiten in olie, laatste 2 min. rijst meefruiten. Currypasta door prei en rijst mengen, 500 ml water toevoegen en aan de kook brengen. Vuur laag draaien en met deksel op pan gerecht 10 min. zachtjes laten stoven. Tomaten, tuinerwten (bevroren) en rozijnen door rijst mengen en nog 5 min. meewarmen. Intussen cashewnoten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Gerecht op smaak brengen met zout en peper. Groente-rijstschotel over vier borden verdelen en bestrooien met cashewnoten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.