Cham­pig­non­cous­cous met ge­rook­te kip

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet in plakjes snijden en op kamertemperatuur laten komen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In hapjespan 2 el olie verhitten en champignons 7-8 min. zachtjes bakken, regelmatig omscheppen. Intussen couscous volgens gebruiksaanwijzing wellen in kokend water. Waterkers mengen met 1 el olie, 1 el citroensap, zout en peper. Gewelde couscous op smaak brengen met rest van citroensap, zout en peper. Crème fraîche door champignons scheppen en op hoog vuur nog 2 min. meewarmen. Saus op smaak brengen met tijm, zout en peper. Couscous, champignonsaus, kip en waterkerssalade over twee borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.