Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Snel­le sa­la­de ni­çoi­se

(56)waardeer
Een lekker frans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, eieren, tonijn op olijfolie, artisjokharten, groene paprika, (tros)tomaten, Kalamata olijven, citroensap en verse basilicum Frans hoofdgerecht 2 personen 485 kcal
3 56

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Eieren in 8 min. hard koken, uit pan nemen en onder koud stromend water afspoelen. Eieren pellen en in vieren snijden. Tonijn afgieten, 3 el olie opvangen. In lage slaschaal tonijn, artisjok, paprika, tomaten, olijven en eiparten rangschikken. Dressing kloppen van opgevangen olie, citroensap, zout en peper. Basilicumreepjes erdoor roeren en dressing over salade schenken. Lekker met (bruin)stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 485 kcal
  • Eiwit 28 g
  • Vet 39 g
  • Koolhydraten 7 g
Tags