Lams­ko­te­le­tjes met pit­tig kaas­korst­je

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Korstjes van brood snijden en brood in keukenmachine fijnmalen. In diep bord kaas mengen met broodkruim, rozemarijn, chilipeper en mespunt zout. In ander diep bord eieren loskloppen. Lamskoteletjes eerst door losgeklopte eieren halen en daarna door kaasmengsel wentelen. Olie in ruime koekenpan verhitten. Lamskoteletjes in ca. 4 min. rondom bruin en van binnen rosé bakken.

Tip:

Geen keukenmachine? Vervang het broodkruim dan door een verkruimelde beschuit.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.