Sa­la­de met stok­brood en blau­we kaas

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans voorgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Klop in een kommetje de azijn, mosterd en olie tot een vinaigrette. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de baguette in 12 sneetjes en rooster vlak onder de grill goudbruin. Hak de walnoten grof. Keer de sneetjes brood na 2 min. en rooster de andere kant goudbruin. Beleg de geroosterde sneetjes brood met blauwe kaas. Verdeel de veldsla over 4 bordjes en strooi de walnoten erover. Klop de dressing nog even door en schenk over de salade. Leg de sneetjes brood met kaas op de salade en verdeel de kappertjes erover.

video

Vi­nai­gret­te ma­ken

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Frankrijk 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.