Ita­li­aan­se schol­rol­le­tjes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 585 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Scholfilet bestrooien met peper en besmeren met tapenade. Scholfilet oprollen en eventueel vastzetten met prikker. Scholfilet in ingevette ovenschaal leggen. In braadpan olie verhitten. Groentemix 3 minuten bakken. Tomatenblokjes en azijn toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en over scholfilet schenken. In midden van oven vis in ca. 15 minuten gaar laten worden. Visschotel serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.