Cham­pig­no­nes­ca­lo­pe met ri­sot­to

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tuinboontjes in weinig water ca. 5 minuten koken zonder zout. Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan boter verhitten. Escalopes in ca. 5 minuten gaar bakken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Tuinbonen en tomaten door risotto scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Risotto serveren met escalopes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.