Tor­tel­li­ni met ar­ti­sjok­ken­saus

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In wok of braadpan ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten in olie. Artisjokharten, tomaten en room toevoegen aan uimengsel en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen boven pan en saus op smaak brengen met zout en peper. Tortellini en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Lekker met kropsla en balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 89 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.