Stok­brood met pa­ling

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225° C en stokbroden in 7 minuten afbakken. Sla schoonmaken. Radijsjes schoonmaken en in plakjes snijden. Stokbroden in de lengte halveren. Onderste helften besmeren met selleriesalade. Beleggen met sla en plakjes radijs. Paling erover verdelen. Bovenste helft erop leggen en schuin in stukken snijden.

variatietip:

Europese paling vind je niet meer bij Albert Heijn, die komt pas weer terug als-ie weer in voldoende aantallen rondzwemt. Kies voor gerookte forelfilet als goed alternatief.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 110 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.