Pas­ta met kal­koen­fi­let en kaas­saus

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen bestrooien met zout en peper. In wok of braadpan 2 el olie verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Rest van olie aan kalkoen toevoegen en groente hierin ca. 3 minuten al omscheppende bakken. Intussen saus in grote pan verhitten. Pasta toevoegen en goed door elkaar roeren. Pasta verdelen over vier borden. Groente en kalkoen bovenop pasta leggen. Basilicumblaadjes losscheuren en kalkoen bestrooien met basilicum.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.