Vis­pot­je met wit­te wijn

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui en knoflook pellen en fijn snipperen. In pan olie verhitten, ui en knoflook 2 minuten fruiten. Saffraandraadjes, tomatenblokjes en wijn toevoegen en op smaak brengen met zout en chilipeper. Vis bestrooien met zout en chilipeper en op tomatenmengsel leggen. Vis in ca. 15 minuten gaar laten sudderen. Korstjes van brood afsnijden en brood roosteren. Geroosterd brood over vier diepe borden verdelen. Soep erbovenop scheppen en meteen serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.