Ome­let met Ita­li­aan­se krui­den

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
2 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren met slagroom loskloppen. Kruiden van takjes rissen en fijn hakken. Kruiden door eimengsel kloppen. Op smaak brengen met zout. In koekenpan boter smelten, eimengsel erin schenken en bestrooien met peper. Deksel op pan leggen en omelet op laag vuur in ca. 10 minuten gaar laten worden. Omelet op groot bord scheppen en in 4 stukken snijden. Serveren met groene salade en volkoren stokbrood

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.