Peer met peco­ri­no

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 160 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil van sinaasappel wassen, drogen en raspen. Sinaasappel halveren en uitpersen. Peren schillen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Citroensap erover sprenkelen. Sinaasappelsap met rasp, honing en wijn aan de kook brengen. Peren erin leggen en op laag vuur ca. 5 minuten verwarmen. Peren in eigen vocht laten afkoelen.
  2. Peren uit vocht op borden scheppen. Vocht ca. 5 minuten op hoog vuur laten inkoken. Pecorino boven peren schaven. Van vocht 1 eetlepel eromheen scheppen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.